Tiemerkinnät

Tie- ja katualueet, pysäköintialueet, taloyhtiöt logistiikkakeskukset, teollisuuslaitokset

tiemerkintämaali

Tiemerkintämaalilla tehtävät merkinnät soveltuvat asfalttipinnoille, betonipinnoille ja kivetyksille.

 Tiemerkintämaali on tilaajalle edullinen vaihtoehto. Kannattaa huomata kuitenkin, että tiemerkintämaali vaatii säännöllisiä huoltomaalauksia. Parempaa kulutuskestävyyttä varten suosittelemme tekememään merkinnät asfalttipinnoille tiemerkintämassalla ja betonipinnoille sinkopuhallettuna 2-komponenttimaalilla. 

 Käytössämme on useita pieniä maalauskoneita, sähkökäyttöinen maalauskone ja ajettava linjamerkintäkone. Käytämme Väyläviraston hyväksymiä, ympäristöystävällisiä, vesiohenteisia tiemerkintämaaleja.

Lue lisää tekemistämme projekteista täältä.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous omaan projektiisi!

 

 

pysäköintialueet tiemerkintämassalla

Toteutamme merkintöjen mittaukset, esimerkinnät ja massaukset suunnitelmien mukaisesti.

tiemerkintämassa

 Tiemerkintämassalla tehtävät merkinnät soveltuvat asfalttipinnoille.

Tiemerkintämassa on kestävä, pitkäikäinen ja kulutuskestävä vaihtoehto. Massaa käytetään lähes aina tie- ja katualueiden merkinnöissä. Suosittelemme tiemerkintämassaa materiaaliksi asfalttipinnoille. 

Raskaasti liikennöidyt ja erittäin kovan ajorasituksen alle jäävät merkinnät suosittelemme tekemään upotettuina massamerkintöinä. Upotus toteutetaan ajettavilla tiemerkintäjyrsimillä. Upotussyvyys yleisesti on 5-7 mm. Useat kaupungit toteuttavat tiemerkinnät upotettuina vähintään uusille asfalttipinnoille. Upotusmerkintä soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi logistiikkakeskuksien ja teollisuusalueiden merkintöjen toteuttamiseen.

Meiltä onnistuvat myös pysäköintiruutujen värilliset pinnoitukset sekä pyöräväylien ja jalankulkuväylien pinnoitukset.

Käytössämme on useita massamerkintäkuorma-autoja, ajettavia linjamerkintäkoneita ja linjamerkintäkuorma-auto ja tiemerkintäjyrsimiä. Vastaamme merkintöjen mittauksista ja esimerkinnöistä suunnitelmien mukaisesti. Käytämme Väyläviraston hyväksymiä, testatattuja ja ympäristöystävällisiä tiemerkintämassoja. 

Lue lisää tekemistämme projekteista täältä.

 Ole yhteydessä ja pyydä tarjous omaan projektiisi!

 

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 7-18