Asiakastarina: Redi

Toteutimme Redin kauppakeskuksen ajoratamerkinnät vuonna 2018

TOTEUTIMME REDIN KAUPPAKESKUKSEN MERKINNÄT VUONNA 2018

Toteutimme Redin kauppakeskuksen pysäköintihallin ja kalliopysäköinnin ajoratamerkinnät vuonna 2018. Kauppakeskuksen pysäköintihallin ajoratamerkinnät toteutettiin sinkopuhaltamalla 2-komponenttimateriaaleilla. Työ toimitettiin sovittujen aikatauluvaatimusten mukaisesti ja yhteistyö pääurakoitsijan kanssa toimi erinomaisesti.

redin AJORATAMERKINNÄT

Pysäköintihallin pysäköintiviivat toteuttiin 600 mm leveinä, jolloin autolijoilla on riittävästi tilaa autosta poistumiseen. Hissiaulojen edusta ja Jalankulkuväylät merkittiin selvästi. Suojateiden huomiovärin havaitsee selvästi, mikä parantaa jalankulkijoiden turvallisuutta .

KULUTUSTA KESTÄVÄT MERKINNÄT BETONIPINNOILLE

Toimintaamme kuuluu oman työn laadun jälkiseuranta. Kävimme katselmoimassa vuonna 2018 tehdyt pysäköintihallin ajoratamerkinnät vuonna 2022. Merkinnät olivat erinomaisessa kunnossa.

Betoni on alustana vaativa tartunnan suhteen ja työn suorittaminen vaatii erikoisosaamista, oikean kaluston ja oikeat materiaalit. Alustasta riippumatta suosittelemme aina kulutusta kestäviä ratkaisuja, joissa elinkaari on pitkä.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous omaan hankkeeseesi nykyisten ajoratamerkintöjen maalauksista!

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 7-18