Pysäköintihallit ja pysäköintialueet

Suomen johtava vaativiin pysäköintihallien ajoramerkintöihin erikoistunut asiantuntija ja ammattilainen

satojen pysäköintihallien kokemuksella

Pysäköintihalleissa korostuu oikea materiaali ja työmenetelmä, jotta merkinnät kestävät suuret liikennemäärät. Suosittelemme aina tilaajalle alustasta riippuen oikean materiaalin ja menetelmän, jotta merkintöjen elinkaari on mahdollisimman pitkä.

Olemme olleet toteuttamassa ajoratamerkinnät valtaosaan Suomen suurimmista pysäköintihallihankkeista. Toteuttamiamme suurempia uudiskohteita viime vuosilta ovat olleet mm. Tripla, Redi, Turun Toriparkki, Seinäjoen Toriparkki, Lentoaseman P1- ja P2-pysäköintihallit, Wood City, Royal Park Helsinki ja Kauppakeskus Lippulaiva. Näiden lisäksi olemme olleet mukana useammassa sadassa pienemmässä pysäköintihallihankkeessa. Aikaisempina vuosina lisäksi mm. Flamingo, Itis, Sello, Karisma ja Tapiolanaukion pysäköintitalo.

Nimeämme aina pysäköintihalleihin työn laadusta ja aikataulusta vastaavan työnjohtajan!

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous omaan hankkeeseesi!

oikea materiaali ja työmenetelmä oikealle alustalle

Väärällä materiaalilla ja väärälle alustalle tehty merkintä korkkaa irti alustasta tai kuluu pois erittäin nopeasti. Suosittelemme aina tilaajalle alustasta riippuen oikean materiaalin ja menetelmän, jotta merkintöjen elinkaari on mahdollisimman pitkä.

pysäköintialueiden asfalttimerkinnät

 Toteutamme vuosittain satojen erikokoisten pysäköintialueiden asfalttimerkinnät tiemerkintämaalilla ja tiemerkintämassalla. 

Tekemiämme asfalttialueiden merkintöjä löytyy kaikista tunnetuista ja vähemmän tunnetuista kauppapaikoista! Kauttamme järjestyvät myös esimerkiksi yrityksien omien logojen merkinnät ja värillisten pysäköintiruutujen maalaukset. 

Vastaamme aina suunnitelmien mukaisien merkintöjen mitoituksista. 

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous omaan hankeeseesi asfalttimaalauksista tai asfalttimassauksista!

Laadukkaasti tehdyt merkinnät vaativat oikeat neljä isoa oota

Laadukkaasti tehdyt merkinnät vaativat neljä isoa oota: oikeat työvälineet, oikean kaluston, oikeat materiaalit ja oikeat tekijät. 

Oikeat työvälineet ja oikea kalusto: Käytössämme on useita maalauskoneita maalimerkintöjä varten ja useita käsimerkintäkuorma-autoja massamerkintöjä varten. Työvälineet ja kalusto on trimmattu merkintätyötä varten. Käytämme myös aikaa ja rahaa työvälineiden ja kaluston jatkuvaan kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen.

Oikeat materiaalit: Suosittelemme aina merkintöjen tekemistä pitkäikäisillä ratkaisuilla. Käytämme Väyläviraston hyväksymiä, ympäristöystävällisiä, vesiohenteisia tiemerkintämaaleja ja Väyläviraston hyväksymiä, testatattuja ja ympäristöystävällisiä tiemerkintämassoja. Lisätietoa materiaaleista pääset lukemaan tämän linkin alta.

Oikeat tekijät: Työkauden aikana meillä on liikkeellä lähes 30 kokenutta tiemerkintätyöntekijää. Yhteensä yrityksellämme on kokemusta tiemerkinnöistä noin 400 työvuoden edestä! Kaikilla työntekijöillämme on käytynä tieturvallisuus-, työturvallisuus- ja ensiapukoulutukset. Näiden lisäksi valtaosalla on tiemerkintäalan perustutkinto tai erikoisammattitutkinto. 

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous kokeneelta ammattilaiselta!

 

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 7-18