Muita tekemiämme töitä

Tavoitteena olla johtava ja
luotettava yhteistyökumppani kaikissa tiemerkintähankkeissa.

Toteutamme vuosittain yli 2000 erillistä tilausta  

Toteutamme vuosittain yli 2000 erillistä tilausta erilaisissa ympäristöissä, mm. pysäköintihallien, urheilukenttien, koripallokenttien maalauksia ja Decomark-asennuksia.  

Julkisella puolella suurempia asiakkaitamme ovat mm. Vantaa, Porvoo, Hämeenlinna ja Kerava. Vuosien mittaan olemme olleet toteuttamassa tiemerkintöjä myös Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Heinolassa, Lappeenrannassa. Näiden suurempien lisäksi toteutamme tiemerkintöjä yli kymmenessä pienemmässä kaupungissa ja kunnassa.

Olemme olleet toteuttamassa ajoratamerkinnät valtaosaan Suomen suurimmista pysäköintihallihankkeista. Toteuttamiamme suurempia uudiskohteita viime vuosilta ovat olleet mm. Tripla, Redi, Turun Toriparkki, Seinäjoen Toriparkki, Lentoaseman P1- ja P2-pysäköintihallit, Wood City, Royal Park Helsinki ja Kauppakeskus Lippulaiva. Näiden lisäksi olemme olleet mukana useammassa sadassa pienemmässä pysäköintihallihankkeessa. Aikaisempina vuosina lisäksi mm. Flamingo, Itis, Sello, Karisma ja Tapiolanaukion pysäköintitalo.

Urheilukentän maalaus

Maalaamme vuosittain kymmeniä urheilukenttiä eripuolella Suomea. Kauttamme järjestyvät myös uudelleen mitoitukset ja pesut.

pyöräteiden maalaukset ja pinnoitukset ja värilliset autopaikat

Meillä on vuosittain yli 300 eri asiakasta, joista valtaosa on vakioasiakkaita. Tärkein valttimme on olla tilaajalle luotettava kumppani, kenen kautta onnistuvat laadukkaasti vaativatkin merkintäkohteet, vaaditussa aikataulussa.

Me tulemme paikalle silloin kun pitää ja on sovittu!

Toteutamme tiemerkintöjä ja muita ajoratamerkintöjä ja asfalttimaalauksia mm. Peabille, Kreatelle, Destialle ja GRK:lle.  

luotettava kumppani

Meillä on vuosittain yli 300 eri asiakasta, joista valtaosa on vakioasiakkaita. Toteutamme tiemerkintöjä ja muita ajoratamerkintöjä ja asfalttimaalauksia mm. Peabille, Kreatelle, Destialle ja GRK:lle. 

Tärkein valttimme on olla tilaajalle luotettava kumppani, kenen kautta onnistuvat laadukkaasti vaativatkin merkintäkohteet, vaaditussa aikataulussa.

Me tulemme paikalle silloin kun pitää ja on sovittu!

Ole yhteydessä, kun tarvitset luotettavan kumppanin merkintätarpeisiin ja pyydä tarjous omaan hankkeeseesi!

 

 

 

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 7-18