Ajoratamerkintöjen poistot

Ajoratamerkintöjen poistot jyrsimällä, sinkopuhaltamalla tai vesipiikkaamalla

ajoratamerkintöjen poistot

Toteutamme tarvittavien tiemerkintöjen ja ajoratamerkintöjen poistot alustasta riippumatta tiealueilla ja piha-alueilla. Yleisesti poistoja tehdään tiealueilla väliaikaisille merkinnöille ja tie- ja piha-alueilla suunnitelmamuutoksista johtuen virheellisille vanhoille merkinnöille.  

Asfalttipinnoilta tiemerkinnät poistetaan jyrsimällä tiemerkintäjyrsimellä. Suuremmillä väylillä merkinnät voidaan poistaa myös vesipiikkauskuorma-autolla. Vesipiikkaus ei vahingoita asfalttia samalla tavalla kuin jyrsintä.

Betonipinnoilta vanhat merkinnät poistetaan sinkopuhaltamalla pölyttömästi. Hankalista tai ahtaista kohteista poistot voidaan tehdä myös hiomalla.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous merkintöjen poistoista!

 

merkintöjen poistot

Väliaikaiset tai suunnitelmamuutoksista johtuen virheelliset tiemerkinnät tulee poistaa. Poistot toteutetaan alustasta riippuen tiemerkintäjyrsimellä, sinkopuhalluslaitteistolla tai vesipiikkauskuorma-autolla.

nykyaikainen kalusto merkintöjen poistoja varten

Käytössämme on kaksi tiemerkintäjyrsintä asfalttimerkintöjen poistoja varten, sinkopuhalluslaitteisto betonipintojen merkintöjen poistoja varten ja yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa Suomen ainoa vesipiikkauskuorma-auto suuremmilla teillä ja väylillä olevien merkintöjen poistoja varten.  

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 7-18