Muut erikoismerkinnät

Pyöräteiden maalaukset ja pinnoitukset, Decomark-kuviot,  ajoratojen maalaukset ja muut erikoismerkinnät

Pyöräteiden maalaus ja pinnoitus

Pyöräteiden korostusväri parantaa pyöräväylien havainnointia ja lisää siltä osin pyöräilijöiden turvallisuutta olennaisesti. Pyöräteiden merkinnät voidaan toteuttaa tiemerkintämaalilla tai massapinnotteilla.

Toteutamme vuosittain tuhansia neliöitä pyöräteiden maalauksia ja pinnoituksia. Tekemiämme suurempia pyöräteiden maalaus ja pinnoituskohteita löytyy mm. Helsingistä ja Lahdesta. Näiden lisäksi toteutamme vuosittain satoja pysäköintiruutujen pohjien maalauksia ja pinnoituksia liikekeskuksissa ja kauppojen pihoilla.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous omaan hankkeeseesi!

leikkikuviot aktivoivat lapsia

Decomark-kuviot aktivoivat lapsia päiväkotien ja koulujen pihoilla. Erilaisia leikkikuvioita on tarjolla valmiina lähes 100 kappaletta. Kuvioissa vain mielikuvitus on rajana. 

decomark-kuvioiden maahantuoja 

Toimimme Decomark-kuvioiden maahantuojana. Tutustu valikoimaan alla olevista kuvastoista. Kuvaston ulkopuolelta pystymme toteuttamaan käytännössä minkälaisen kuvion tahansa mitallisista piirustuksista. Myös yrityksien omat tuotemerkit ja logot onnistuvat.

Kauttamme saa Decomark-kuviot myös avaimet käteen toimituksena asennettuna. Asennukselle tarjoamme aina takuun.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous kuvioista omaan hankkeeseesi!

ajoratojen maalaukset ja muut erikoismerkinnät

Maalaamme vuosittain kymmeniä erilaisia ajoratoja. Aikuisille suunnattujen moottoriurheilu-ratojen maalaukset toteutetaan ajettavilla koneilla. Lapsille suunnattujen polkuautoratojen merkinnät voidaan tehdä tiemerkintämaalilla tai tiemerkintämassalla. Lasten ajoradoissa voidaan myös käyttää erilaisia värejä ja kuvioita.

Muissa maalauksissa vain mielikuvitus on rajana. Olemme toteuttaneet satoja erilaisia merkintöjä: leikkikuviota, rajamaalauksia, jalanjälkiä, skuuttialueita, taiteilijan luonnoksia ja tapahtumamaalauksia

Pyydä tarjous maalalauksesta omaan hankkeeseesi!

 

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 7-18